Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe jeugd coordinator FC Perkouw

Nieuwe jeugd coordinator FC Perkouw

18 mei 2021 9:30


Gianni Wijting neemt taken over van Chris Jansen

Het bestuur van FC Perkouw is verheugd te kunnen meedelen dat vanaf het seizoen 2021-2022 Gianni Wijting de nieuwe jeugd coördinator van FC Perkouw zal zijn. Huidig jeugd coördinator Chris Jansen maakt het seizoen af, maar mede door andere werkzaamheden zal hij zijn tijd anders gaan indelen.
 
Gianni is een echte voetballiefhebber. Hij heeft al op jonge leeftijd zijn TC 3 cursus behaald en ervaring in het jeugd trainerschap bij Spirit opgedaan met name in de onderbouw. Gianni is ook selectiespeler van FC Perkouw en hij wil graag helpen de jeugd het plezier in voetbal te behouden en de jeugd verder te ontwikkelen. Samen met de bestaande jeugdtrainersgroep wil hij graag aan de slag. We hopen later dit jaar weer een avond te organiseren voor de ouders om zo kennis te maken met Gianni.
 
Wij willen natuurlijk Chris enorm bedanken voor zijn inzet voor de jeugd en de belangrijke eerste stappen die zijn gezet om begeleiding van de jeugd verder te verbeteren. Chris blijft zeker betrokken bij Perkouw met name rond technische zaken van de senioren. Hij is dus zeker nog te zien langs de lijn! Tevens heeft Chris Gianni zelf voorgedragen als een goede opvolger en wij als bestuur kunnen dat alleen maar bevestigen!
 
Bestuur FC Perkouw
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!