Datum

1 februari 2020 10:45

Accommodatie

Onbekend

Verleden speelde weer een top wedstrijd tegen VVOR helaas beloonde we ons toen nog niet en stonden we tot vandaag nog op 0 punten .
Onze tegenstander was in de 3e klasse blijven zitten en waren net geen kampioen geworden dus ook dit word geen makkelijk potje.
De wedstrijd ging aardig gelijk op met wat kansen over en weer , helaas had de tegenstand tot twee x toe wat geluk en stonden ze met rust met 0-2 voor , flink balen want wij deden het nu ook... weer goed.
De 2e helft hadden we wind mee en weer zouden alles geven want we bleven erin geloven . Al gauw werd het 1-2 maar niet veel later 1-3. Maar de koppies bleven omhoog staan en bleven strijden en zo werd en 2-3 en net veel later de verdiende 3-3. Met een klein beetje mazzel pakten we bijna de volle winst helaas kwam de bal op de paal.
Kanjers ons eerste punt in de 3e klasse wat kunnen wij super trots zijn op dit resultaat .
Jullie hebben alles gegeven en was echt genieten. Zo door blijven gaan dan komen er zeker weten nog meer punten bij ⚽️💪