Datum

3 oktober 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag onze 3e wedstrijd maar dit keer zonder publiek , vanwege de nieuwe maatregelen die genomen zijn konden we vandaag niet rekenen op onze 12e man.
Het was vandaag aanhaken bij de top of onderin mee gaan doen.
Het eerste kwartier zijn we alleen maar op de helft van de zwervers geweest kans op kans op kans maar ook in deze wedstrijd wilde de ballen er nog niet in . We waren soms ook te enthousiast want van verschillende afstanden gi...ngen we het proberen .
De zwervers kon er niet uitkomen en wij bleven het doel van hun maar onder vuur nemen . Na 18 min was daar eindelijk de verdiende goal voor ons . We bleven lekker spelen met elkaar maar we zagen niet altijd de ruimte die vooral de 1e helft op rechts lag. Maar in de 23 min werd daar de bal netjes in de goal getikt en zo was het 2-0. Met nog 7 min op de klok stonden we er goed voor. Vv zwervers ging vanaf dit moment opeens aardig voetballen en kwamen veel op onze helft , een uit brak over rechts van hun kon niet voorkomen dat ze op 2-1 kwam. He even balen maar goed kop omhoog en door. Weer was het de tegenstander die gevaarlijk werd kapte onze verdediger uit speelde de bal langs de keeper en kwam op de paal. Pfffffff hier hadden we veel mazzel. Het was rust , doordat we te weinig onze kansen benutten maakten we het ons te moeilijk en zo was het even billen knijpen . Afgesproken om goed te kijken waar de ruimte lag en als team er voor te blijven gaan. De 2e was nog maar 6 min oud en daar was de 3-1 en nog geen minuut later de 4-1. Kijk heerlijk dit nu benutten we de kansen wel goed . Perkouw bleef gaan er wilde er meer scoren en dat gebeurde ook want in de 47 min was daar de 5-1. En paar minuten maakte we zelfs 6-1.In de 2e helft speelde we stukken beter vooral het veld spel en zo konden we steeds onze tegenstander goed onder druk zetten . Nog een keer de zwervers dat gevaarlijk werd speelde een verdediger uit onze andere verdediger dacht dat hij de bal raakte maar het was het been van de spits en zo kregen zij een strafschop en werd het 6-2. Niks aan de hand want de klok stond al op 58 min. Nog een keer Perkouw in de aanval. Onze middenvelder kreeg de bal en bedacht zich niet en haalde uit en zo kwam de stand op 7-2.
Mannen en dames wat een heerlijke overwinning, vooral de 2e helft heel goed gespeeld. Van de week gaan we ons voorbereiden op de topper van volgende week dan staat de nummer 1 Stolwijk op het programma.⚽️