tel. 010-4502715

Na het verlies van verleden week mochten we vandaag proberen de punten te gaan pakken.
Om 8:30 uur een uit wedstrijd lekker vroeg en meestal niet in ons voordeel.
We mochten op het hoofdveld spelen dus laten zien wat we konden .
Onze tegenstander geen top ploeg maar doordat deze gasten fel waren en vooral wakker maakte ze het ons direct heel lastig.
Wij zaten niet in de wedstrijd we zaten nog in droomland en soms heb je mooie dromen maar het werd een nachtmerrie met rust 4-0 achter.
In de kleedkamer hebben wij alles op scherp gezet . Verliezen mag maar wel met inzet.
We gingen de 2e helft in met in ons hoofd dat het 0-0 stond.
Nou of ze scherp waren na het fluitsignaal Perkouw er boven op en opzoek naar de goal. En ja daar was de 4-1 al.
Oké toppers en door ,en dat gebeurd door een goed genomen strafschop die terecht aan ons werd gegeven werd het 4-2. Zwervers wist het niet meer die moeten gedacht hebben wat hebben die gasten gedronken in de rust . We werkte keihard er werd gestreden en ja hoor 4-3. Nog paar minuten opzoek naar de 4-4 maar helaas werden we niet beloond meer.
Maar wat zijn wij trots op de 2e helft jullie waren stuk voor stuk geweldig . Goede les gelijk scherp beginnen want dan winnen we deze pot gewoon.