Waardsedijk 213
3421NE
OUDEWATER
tel. 0348-562019

Op deze regenachtige dag moesten we op gras aantreden tegen Oudewater. Een ploeg met wisselende resultaten ,dus het was lastig inschatten waar onze kansen zouden liggen . Het gras lag er goed bij dus we konden gaan vlammen.
Perkouw pakte het gelijk goed op en ging opzoek naar de voorsprong, na 3 min was die er al een goed schot net buiten de zestien was onhoudbaar voor de keeper. Perkouw wilde meer en ging voorop in de strijd en niet veel later was daar al de 0-2 onze rechtsbuiten kreeg de bal voor zijn voeten en bedacht zich geen seconden en de keeper kon gaan vissen . Oudewater kwam er heel soms even uit maar echt onder de indruk werden we er niet van. Het regende lekker door maar Perkouw had de smaak te pakken en bleef goed voetballen opzoek naar meer doelpunten. Goede opbouw vanaf de verdediging een mooi driehoekje werd er gemaakt en zo kwam de bal vanaf links voor de goal onze spits loerde op de bal en daar was de 0-3. Het was bijna rust nog een aanval van Perkouw maar daar leek niets uit te komen , maar de keeper schatte de bal verkeerd in en onze spits zei dank je wel en zo gingen we met 0-4 de rust.
De 2e helft was zwaar vooral door al de regen die er maar bleef vallen. We kregen allebei nog wat kansjes maar gescoord werd er niet meer.
Mannen en dames top gedaan vooral de 1e helft goed gevoetbald, de 2e helft miste we de rust in ons spel maar ook door het weer werd het veld ook steeds lastiger om op te voetballen.