Datum

7 maart 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Op deze mooie zonnige dag mochten we eindelijk weer gaan voetballen. Door de vakantie hadden we al 3 weken niet meer gespeeld. Voor de vakantie pakte we ons eerste punt in deze zware 3e klasse, we speelden toen en top wedstrijd en lieten zien dat we het niveau zeker aan konden. VOC heeft al een seizoens helft in de 3e klasse gespeeld en werd toen netjes 5e. Dus een zware pot zou het gaan worden.
We moesten scherp blijven en echt blijven strijden met en voor elkaar. We begonnen goed aan de wedstrijd met veel kansen voor ons en het was ook met dan terecht dan wij op een 0-1 en paar minuten op 0-2 voorsprong kwamen . VOC kwam er niet veel aan te pas en wij bleven de kansen krijgen eigenlijk hadden we met rust al zeker 0-5
Moeten voorstaan helaas was dat niet zo en zo bleef VOC erin geloven. VOC werd steeds wat gevaarlijker en vonden elkaar steeds beter. Het veld spel van VOC was vergeleken met ons ook een stuk beter en ze maakte mooi aanvallen. De verdedigers kregen het steeds zwaarder en het was ook niet raar dat VOC op 1-2 kwam net voor rust.
Zo nu eerst goed drinken en even goed uitrusten want het was een hele zware pot.
Even de puntjes op de i gezet en we waren er weer klaar voor. Het was VOC dat scherp begon aan de 2e helft  en de kansjes kreeg en zo werd het al gauw 2-3 . Perkouw stropte de mouwen weer op en ze ging op jacht naar de 2-4. De middenvelders bleven knokken voor elke centimeter en bleven onze aanvallers zoeken , de aanvallers ging volop in de strijd en gaven zich niet gewonnen en ze bleven loeren op de goal en die kwam er. Goede uittap van de keeper werd verlengd op het middenveld en de aanvaller maakte hem schitterend af en zo was het 2-4. Zo we konden even op adem komen dachten we. Even klein mis communicatie tussen verdediger en keeper en daar was de 3-4. Met nog 10 min op de klok bleef het billen knijpen . De verdedigers gooide zich overal voor de keeper bleef uitstekende reddingen maken de middenvelder en aanvallers kwam helpen met verdedigen en zo pakte wij dik verdiend onze eerste 3 punten in deze 3e klasse. Mannen en dames wat een top wedstrijd , jullie waren naar het fluitsignaal helemaal stuk omdat jullie echt alles hadden gegeven . Wij zijn zo mega trots op jullie als een echt top team de overwinning binnen gesleept.💪⚽️