Waardsedijk 25
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-412636

Onze razende reporter was zelf helaas niet aanwezig bij de wedstrijd. Daarom hieronder het verslag van de website van VEP. Volgens aanwezigen een reeel en goed verslag, waarbij het duel der middenmotors in 2-2 eindigde. Volgende keer hoopt uw reporter er weer te zijn!
____

Op 18 november kwam Perkouw op bezoek. Na een heel beroerde eerste helft, waarin de gasten verdiend op voorsprong kwamen, kwam VEP in de 2e helft ijzersterk terug en deed het zichzelf eigenlijk nog tekort. Het werd 2-2.

Vanwege het slechte weer werd uitgeweken naar het kunstveld. Perkouw zat er vanaf de eerste minuut bovenop en VEP liet zich overrompelen. Niets lukte en al snel kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong met een schuiver door Harald van Staveren. Perkouw bleef de rest van de eerste helft de bovenliggende partij en mag het zichzelf kwalijk nemen dat ze geen afstand hebben genomen.

In de tweede helft een totaal ander beeld. Nu was het VEP dat er bovenop zat en dat resulteerde al heel snel in de gelijkmaker. Een prima aanval over rechts werd afgerond door Jordi de Vormer. VEP ging op zoek naar meer en kreeg daar ook meerdere kansen voor. Uit het niets kwam Perkouw toch weer op voorsprong via Kevin Guttink toen een kopbal verkeerd werd ingeschat en zowaar in het VEP doel belandde. VEP liet zich niet uit het veld slaan en ging weer op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er heel snel toen een strakke aanval over rechts werd afgerond door Max Willebrands. In de resterende tijd was er maar 1 ploeg de aanspraak maakte op de winst, maar dat gebeurde helaas niet. Vlak voor tijd dacht iedereen dat de winnende treffer nog viel, maar de bal ging naast. Het bleef 2-2.

Met de rust had VEP getekend voor een punt en nu voelde het toch als een gemiste kans om de volle wist te pakken.

____

Zaterdag 25 november komt CVC Reeuwijk op bezoek. Deze club kennen we nog van de nacompetitie afgelopen seizoen. Toen verloor Perkouw met 4-1. Nu heeft CVC het moeilijk, maar een kat in het nauw maakt soms rare sprongen, ondanks dat CVC de laatste weken grote nederlagen laat aantekenen, in een moeilijke fase zit en op de voorlaatste plaats staat hetgeen rechtstreekse degradatie zou betekenen aan het eind van het seizoen. De mannen van Wim Eilander zullen wederom scherp moeten zijn om een resultaat te halen.