Dreef 71
2825AN
BERKENWOUDE
tel. 0182-362867

Perkouw en ONA legden een heerlijke pot voetbal op de mat. Beide teams gaven elkaar geen meter toe en na 94 spannende minuten had iedereen vrede met 2-2.

ONA was de eerste helft de beter voetballende ploeg en het technisch vermogen van de ploeg is hoog. Toch had na 1 minuut de wedstrijd heel anders kunnen verlopen toen Roy als doorgebroken speler werd neergehaald. Er volgde echter geen sanctie van de overigens goed leidende scheidsrechter. Na een minuut of 10 kreeg ONA  echt de overhand en belandde een kopbal op de paal en de rebound was ook gevaarlijk. ONA bleef de overhand houden qua veldspel maar grote kansen waren er niet en zo nu en dan kon Perkouw ook wat scherpe counters plaatsen.

Na de rust kwam Perkouw goed uit de startblokken en dat leidde in een mooie treffer van Roy Stekelenburg met een kopbal. Daarna was het wachten op het overhalen van de trekker en speelde Perkouw enkele grote kansen niet goed uit. Uit het niets maakte ONA na 75 minuten na een goede actie op het middenveld een doelpunt waarbij de spits vanuit een moeilijke hoek raak schoot. De wedstrijd kantelde in een keer en ONA pakte vol door. Na 80 minuten resulteerde dat in een eigen doelpunt en stond Perkouw opeens 1-2 achter. Daarna leek het gespeeld, maar na een minuut waarin van alles gebeurde met een kans voor Perkouw, counter ONA en al dan niet penalty, mocht Arno Verbree van 22 meter aanleggen voor een vrije trap. Die schoot hij prachtig binnen. Daarna zochten beide ploegen de winst en golfde het spel op en neer. Na 94 minuten zat het er toch echt op en hadden alle toeschouwers een mooie pot voetbal gezien.

Dat ONA een rol gaat spelen in deze 4e klasse is wel duidelijk. Perkouw heeft met 4 puntjes tegen twee zware tegenstanders ook niks te klagen. Volgende week wacht in Zegveld Siveo, een ploeg die al twee keer verloor maar wel al tegen titelkandidaten Groeneweg en Rohda speelde. Dus de stand zegt nog niet zo veel en met name tegen Rohda speelde Siveo een goede wedstrijd. Wederom zullen we vol aan de bak moeten om een resultaat te halen.