Buitenomweg 1
2811BM
REEUWIJK
tel. 0182-393943

Uw reporter was niet aanwezig en moet het wat flarden informatie doen. Kort gezegd kwam het er op neer dat een meer dan verdiende overwinning was en na afloop weer drie punten bijgeschreven konden worden. Inmiddels staan we zelfs op de 3e plaats en dat nog met vier wedstrijden te spelen. Een ongekend goede prestatie van ons kleine cluppie.

De wedstrijd begon nog wat stroef maar Perkouw reeg al wat mogelijkheden bijeen. Echter, de eerste de beste aanval van Reeuwijk resulteerde in een penalty en die werd gedegen binnengeschoten. Wel een domper natuurlijk, zo wil je niet beginnen tegen de nummer 13. Gelukkig kon Perkouw voor rust de schade al repareren via Roy en Stef en met de rust hadden we al 1-3 of 1-4 voor moeten staand.

Na rust was er direct de kans de wedstrijd in het slot te gooien, want Perkouw kreeg een penalty. Arno schoot de bal echter ruim naast en nog geen vijf minuten waaide een corner zomaar in een keer binnen, in plaats van 1-3 stond het zo maar 2-2. Perkouw rechtte de rug en via een koele afwerking van Jarmo Butter en een goal van Kevin was het snel gespeeld en had Perkouw nog verder aan het doelsaldo moeten werken. Maar goed, 2-4 overwinning, geen overbodige kaartenlast en na afloop leren dat je opeens 3e staat en 2e in de 3e periode. Wat een manier om even de break in te gaan. 27 april spelen we namelijk niet vanwege koningsdag.

Op 4 mei hervatten we de competitie tegen de nummer laatste, Gouda. Gouda is inmiddels al gedegradeerd en dit is voor Perkouw natuurlijk de kans om het puntentotaal verder op te voeren. Daarna volgen nog drie finales en wie weet waar dit eindigt. Groeneweg lijkt toch ver weg en Bergambacht staat ook 2 punten boven ons. Echter op 4 mei is het ook Groeneweg - Bergambacht. We moeten blijven winnen om bovenin mee te blijven, want ONA en Be Fair zitten ook op het vinkentouw. We gaan het zien. We spelen nog ergens om en dat is al geweldig! Tot 4 mei, 14.30u aftrap.