Milandweg 31
3474KK
ZEGVELD
tel. 0348-691715

Perkouw speelde in het verleden vaak tegen Siveo. Op een paar keer na, keerden we niet vaak met een resultaat terug naar Berkenwoude. Nu won Perkouw, na een zeer matige duel, wel en konden we eindelijk weer een keer juichen na een wedstrijd tegen onze angstgegner.

Over de eerste 30 minuten kunnen we heel kort zijn: Siveo was beter, won bijna alle duels en Perkouw presteerde het om de bal vaak naar een geel shirt te spelen. Normaal geen probleem, maar we speelden vandaag in het blauw. Na een half uur begon Perkouw wat speldeprikjes uit te delen, maar na 38 minuten was Arno Verbree het zat en dacht eens een keer te gaan schieten. Met een schot van 20 meter, windje mee, sloeg de bal hard de kruising binnen, 0-1. Tot de rust gebeurde er niet veel en gingen we enigszins gelukkig met een 0-1 aan de thee.

Na de rust had Siveo de wind in de rug en speelde naar de kantine. De eerste 10 minuten was het weer billenknijpen door foute passes en een paar goede aanvallen van Siveo. Daarna verstomde de drang van Siveo een beetje ook omdat door de wind veel ballen te hard gingen en makkelijk door keeper Verstappen opgepakt konden worden. Naarmate de 2e helft vorderde kreeg Perkouw meer controle. Na een minuut of tachtig brak Perkouw uit en via een hele mooie aanval kon Kevin Guttink zijn doelpuntje meepikken. De wedstrijd was gespeeld en drie punten in de tas. Slecht spelen en toch winnen, dat is ook wel eens fijn!

Drie gespeeld, zeven punten: wie had dat vooraf gedacht? De competitie verloopt sowieso verrassend. Titelkandidaten Groeneweg en Rohda verloren en Cabauw en Perkouw staan nu op plaats 1 en 2. Wie dat had voorspeld na drie wedstrijden....! Aankomende zaterdag speelt Perkouw de derby tegen een andere titelkandidaat,Dilettant, om 14.30u. Dilettant haalde zijn eerste driepunter na een zege van 4-3 op Groeneweg. Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden met hopelijk veel publiek. Na afloop is er het befaamde Perkouw Oktoberfest. Komen jullie een borrel doen???