Steinhagenseweg 7
3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Als start van de competitie uit naar het uit de 3e klasse gedegradeerde Woerden was nou niet echt de opening waar Perkouw op hoopte, maar tegen half 5 konden de armen de lucht in na een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

Het eerste half uur leek het nog verre van dat Perkouw zou winnen. Woerden had de week ervoor verloren van NSV en wilde laten zien, dat dit een incident was. Perkouw kwam er niet aan te pase en de verdediging moest alle zeilen bij zetten.
Na een minuut of dertig kon Perkouw zich in de wedstrijd knokken en haalden we de rust met 0-0.

Na de rust een wat evenwichtiger beeld en Perkouw deed goed mee. Zo goed zelfs dat na 53 minuten Roy zijn doelpunt maakte en nog geen 6 minuten later werd het via een eigen doelpunt 0-2. Hierna was het redelijk eenvoudige consolideren en nam Perkouw zo maar 3 punten uit Woerden mee.

Een mooie start en de eerste drie spijkers konden in het houtblok van Wim Eilander. Volgende week wederom een zware wedstrijd, ditmaal thuis tegen promovendus ONA. De Gouwenaars speelden de eerste wedstrijd heel knap gelijk tegen Groeneweg, 3-3, na een 0-2 en 1-3 achterstand. ONA heeft ambitie om zo snel mogelijk de 3e klasse in te gaan, dus wederom een fikse klus. We zien jullie graag om 14.30!