Sportpark Dorrestein 2
2912TL
NIEUWERKERK AD IJSSEL
tel. 0180-313812

Vandaag een middag wedstrijd tegen een ploeg die gedegradeerd was uit de hoofdklasse.
Als we de wedstrijd terugkijken zien we wat dat we de wedstrijden in de ochtend op ons best zijn maar de wedstrijden in de middag dan lukt het gewoon niet bij ons waar dat aan ligt weten we niet maar wij kunnen maar beter alleen in de ochtend gaan spelen.
We moesten op een heel klein veld spelen dat wel aan de eisen deed van de knvb maar als je wat te hard schoot lag die al bij hun in het zestien meter gebied .
De eerste helft was niet best van onze kant en het lukte ons niet om in ons spel te komen.
We kwamen overal te laat en zo kreeg Nieuwkerk de kansen .
Het was ook verdiend dat nieuwerkerk met een schitterend schot op 1-0 kwam.
Toch was het in de 14e minuut dat Perkouw door een goede uitgespeelde aanval op 1-1 kwam. Onze rechtsbuiten kreeg de bal voor zijn voeten en ronde netjes af.
Even leek het erop dat we ons herpakt hadden.
Helaas was het geloof voor korte duur want Nieuwerkerk kwam op 2-1 en opslag van rust op 3-1.
Verslagen zaten we erbij in de kleedkamer maar gelukkig is er nog een helft.
Iedereen geloofde er nog in en vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. Helaas viel de 4-1 voor hun al gauw en nu zou het wel heel lastig gaan worden.
Diepe bal op onze spits , de keeper van hun had alleen oog voor hem en zo knalde hij volop op hem.
De scheidsrechter bedacht zich geen moment en gaf terecht een rode kaart .
Zou het tegen 10 man dan nog gaan lukken .